Heippa ihmiset! : ) Tässä osoitteessa alottaa uusi blogi! Sofia on siis nimeni ja 14 on ikäni. Siinä siis lyhyt essittely miusta, ja lissää sitten tulossa. :)

Kouluhommii on ihan sikana.. >:( Ärtsyttää..  Nyt tänää sain yhen kirja-arvostelun tehtyy. Jee! Ku miejän pitää tehä 3 kirja-arvosteluu kouluu 31.10. valmiiks. : ) Kokeita ei tällä viikol oo onneks ollenkaa! Ainii paitsi huomen on ruotsin sanakoe. Plööh.. En oo lukenu yhtää.. .

Noo tänä aamuna oli ihan sika vaikeeta herätä! Menin kasii kouluu ja piti herätä kuudelt.. Onneks äiti vei Helmin (koirani) ulos. Koulus mentii johonki tanssi-näytelmää kattoo, ku oon tanssiluokal Krunassa. : ) Sit siel näytelmää kattomas oli joku vammasryhmä ja siin näytelmäs ei ollu mitää hauskaa, mut ne vammaset nauro sillee hörösti.. Ymmärrätte varmaa miten ne nauraa.. Sit me naurettii ihan punasina kavereiden kans vaik koko salis oli iha hiljasta, ku ne nauro nii hölmösti ne vammaset.. : D Oli kyl pikkasen noloo ku aina purskahdeltii siell,, mut ette te varmaan ymmärrä tätä "hauskaa" tilannekomiikkaa! : D Sit sen jälkee mua haastateltii johonki FST:n ohjelmaa.. : ) Vastasin iha tyhmästi niihi kysymyskii!! :O En kerro millo se tulee ulos, ettei kukaa nää millane kamalan nolo oon!  : D Noo...... Ok. : )

Koulun jälkee menin ostaa mun kaverille synttärilahjaa. En kerro sen nimee, kun en sit tiä jos se ei tykkää et puhun tääl. : ) Nyt en voi kyl paljastaakkaa mitä ostin sille. :D Voivoi.  Sitte ku tulin kotii nii tein vaa sitä kirja-arvosteluu. Ja muute ostin ittelleni semmose harmaan villatakin zarast. Ihan normaalin.. : ) Illalla en oikee tehny muuta, ku vaa kattelin telkkarii ja vein koiraa mun kamun kanssa ulos. : ) Amanda muuten on häen nimensä .  Silläkin on blogi, oisko ollu www.vuodatus.net/amanblogi tai joku tommone,. : ) Jebulis, eipäs tässä muuta. Näkyillää ku jaksan kirjotella!

-Sofia